Gösfisketävling 1 juni - 31 augusti 2006

 Gösfisket har blivit ett populärt sportfiske, därför kommer BIGPIKE.SE köra en extra tävling i gösfiske som kommer att pågå mellan 1 juni - 31 augusti.

 Vikten på gösen skall var över 4 kilo för att deltaga i tävlingen, gösen ska vara vägd på en godkänd våg och retunerad. OBS! Gösen skall vara anmäld inom tio dagar efter fångsten för att deltaga i tävlingen. Vinnarna kommer att presenteras i september 2006. Anmäl din gös på sidan "Anmälan till göstävlingen", ett krav är att ni bifogar ett foto på gösen i jpg max 500 kb, vikt, längd, namn, adress.

Regler i gösfisketävling 2006

 Gösen skall vara fångad på trolling, spinnfiske, flötestrolling eller gösmete. Deltagaren i göstävlingen skall vara ärlig med sin rapportering till tävlingen, man fuskar med sig själv och sitt omdöme om man anmäler felaktig uppgift om vikt och längd.

Priser i gösfisketävling 2006

 Fem stycken priser som lottas bland alla anmälda gösar: Priserna består av Cardinal haspelrullar och ett större pris: Haspelset SHIMANO CATANA 400R och SHIMANO NEXAVE-AX OBS! Priserna kommer att lottas av Fredrik Larsson (Wollmars Sportfiske) bland dom som hamnar från första till sista anmälda gös på göslistan så att alla har en chans till priserna. OBS! Varje månad kommer jag att lotta ut två packet med göswobbler bla. SPIGG wobblern och andra kända fabrikat bland alla anmälda gösar.